Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1430 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de lait
-
400
g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
or de farine de blé (T 45) - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 10 g de sel
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 521.3 kJ / 123.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 19.8 g
- Fat
- 3.4 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 261.1 mg
Alternative recipes
Pains à burgers américains
3h 15min
Pains au yaourt orientaux
55min
Focaccia italienne
5h 10min
Bretzel aux 3 fromages
1h 5min
Baos au poulet et curry
4 Std. 40 Min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
2h 30min
Gâche vendéenne
12h 55min
Arancini mozza, riz et petits pois
1 godz. 40 min