Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
or 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 42.6 g
- Fat
- 14.6 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 111.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Mandorle sabbiate
1u.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pane all'acqua
4u.
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Panettone
6 Std. 30 Min
La colomba perfetta
7 godz.
Colomba
9 godz.
Lingue croccanti
45min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min