Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di uva passa
- 30 g di Rum
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 50 g di latte intero, freddo
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 forte (almeno W300) + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di panna fresca liquida
- mandorle a lamelle, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Treccia al latte
2h 30min
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 Std.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Cornetti brioche
6h 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.