Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 63.2 g
- Saturated Fat
- 36.9 g
- Fibre
- 10.1 g
- Sodium
- 88.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Danubio salato
3 Std.
Pesche dolci
2h
Donuts glassati
4 Std.
Torta estasi
45 Min
La colomba perfetta
7h
Panini arcobaleno
5h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Sciroppo miele e zafferano
1 Std.
Stelle filanti e coriandoli dolci
1u. 45min