Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2628 kJ / 627 kcal
- Protein
- 58 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 44.5 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2hod. 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2hod.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min