Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart, abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie, fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander, fein geschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodium
- 512 mg
In Collections
Alternative recipes
Marokkanische Linsensuppe
35 min
Orientalischer Linseneintopf
35 min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Fladenbrot-Päckchen mit Gurkensalat und Baba Ganoush
40min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min