Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Carbohydrates
- 0.6 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Sodium
- 185 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema di patate con polpo
1h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2h
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20 min