Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 23.4 g
- Fat
- 13.6 g
- Saturated Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 1402.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Brodo di gallina
4 godz. 10 min
Zuppa imperiale
1 godz.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min
Ciambella romagnola
1 godz.
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45 min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Zuppa inglese
6h
Crescentine modenesi
11h