Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 23.4 g
- Fat
- 13.6 g
- Saturated Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 1402.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1hod.
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Zuppa imperiale
1hod.
Pizzoccheri bianchi
55min
Polenta
1hod.
Ciambella romagnola
1hod.
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30 min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Passatelli
45min
Zuppa inglese
6 Std.
Tagliatelle al ragù
1hod. 10min