Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 68.2 g
- Fat
- 26.6 g
- Saturated Fat
- 15.2 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 507.7 mg
Alternative recipes
Focaccia genovese (TM6)
5h
Muffin sacher al Varoma
30 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2h
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Baguette ripiene
5h
Nachos (TM6)
1 Std. 30 Min
La fresca estate di Bimby
10min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h