Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 148 mg
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8sa
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min