Compatible versions
Riso al latte con composta di prugne
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Riso al latte
- 1 stecca di vaniglia
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di latte
- 220 g di riso a chicco tondo per pudding
Composta di prugne
- 800 g di prugne, fresche o surgelate, scongelate, tagliate a metà, denocciolate
- 60 g di acqua
- 60 g di zucchero gelificante 2:1
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Carbohydrates
- 94.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 145.6 mg
Alternative recipes
Manzo alla Stroganoff
45 min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Banana bread con patate dolci
2 Std.
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1u. 15min
Frozen Sangria (Maiorca)
4h 10 min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 godz. 40 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Gazpacho
1u. 15min
Pasta con pollo e funghi
No ratings
Semolino dolce al latte e miele
30 min