Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di menta fresca, le foglioline lavate
- 5 g di foglie di coriandolo, fresche
- 20 g di arachidi tostate non salate
- 1 - 2 peperoncini "occhio d'uccello", freschi, senza semi, tritati
-
80
g di scalogno a metà
or 80 g di cipolla a metà - 70 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio di sesamo
- 400 g di carne trita di maiale
- 15 g di salsa di pesce
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 12 foglie di insalata
- 1 lime a spicchi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1229.3 kJ / 293.8 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 5.9 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 310.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Margarita
10 Min
Spaghetti e meatballs di pollo
1 godz. 40 min
Salmone teriyaki
50 min
Delizia alle caramelle toffee
2h 30min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Bubble tea
1 Std. 20 Min
Chicken Kottu
30 min
Salsa bernese
20 min
Enchiladas
1h 10min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 Min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 godz.