Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 5 c. à soupe d'huile de tournesol
- 15 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Cake pesto et tomates séchées
40min
Gaufres au chèvre frais
1h 40min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Tartinade aux champignons
30 min
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Financiers au comté
30 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Gougères au curry
1 godz.