Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 80 g de biscuits apéritifs, émiettés grossièrement
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux
- 700 - 1500 g de reste de ratatouille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 741.1 kJ / 177.9 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 13.4 g
- Fat
- 11.1 g
- Saturated Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 518 mg
In Collections
Alternative recipes
Miniclafoutis de légumes
45 Min
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Terrine de fromage frais aux herbes
2 Std. 20 Min
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1 Std. 45 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin de tomates
1 Std.
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 Std. 30 Min