Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Daddy cupcake
1 godz. 30 min
Carote pelate (TM6)
5min
Patate duchessa
1h
Patate pelate (TM6)
5min
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 min
Brioches con il tuppo
3h
Salsa caramello al caffè
45 min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Praline al tiramisù e cioccolato
1 godz. 30 min