Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Il tiramisù
6 godz. 30 min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Fudge alle arachidi salate
2h 30min
Focaccia di patate in padella
1h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6u.
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Soufflè di tagliolini
1h 30min
Patate pelate (TM6)
5min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Purè di patate (TM6)
1h