Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Manzo alla Stroganoff
45 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
No ratings
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Stufato di maiale alla greca
No ratings
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Knöpfli
50 Min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Birchermüesli
1h 10min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Riso casimiro
45 min