Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro
- 2 scatole di mais dolce, lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
- 700 g di acqua
- 200 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale, (dose per 1 l)
- 8 wienerli (circa. 400 g)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 4 panini (Bürli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3436 kJ / 824 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti alla bernese
40 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Salsa olandese
No ratings
Gratin di gnocchi al porro
50 min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1h 20min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Vermicelles
3h 15min