Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 60 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 713.7 kJ / 170.6 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 22.4 g
- Fat
- 7.8 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 2.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 Min
Guacamole en trois versions
10 Min
Brochettes de légumes et sauce au curry
40 min
Tartinade crabe-coco
20min
Pétoncles marinières
40 min
Guacamole de petits pois
20min
Paloma au pamplemousse rose
10 Min
Biscuits glacés aux fraises
2 godz. 20 min
Lait au grué de cacao (Métrique)
10 Min
Sucre aux amandes
10 Min
Bols de petit-déjeuner roses aux baies
15 Min
Eglefin au curry
50 min