![Pane alle olive Pane alle olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67494_1335-0-4592-4592.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
- 2 cucchiaini di zucchero
- ½ cubetto lievito di birra (12-13 g)
- 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
- 20 g di olio di oliva
- 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 66.2 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3 Std.
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pesto alla genovese
10p
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40p
Pasta sfoglia veloce
Nenhuma avaliação
Focaccia al rosmarino
2h 30min