Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 115.7 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane a torciglione veloce
40 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane vodese con croce
13u. 30min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Torta salata con pollo e pere
No ratings
Pane per toast
3u.
Pane rustico
2h
Pane paesano
3u.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min