Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 115.7 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette
3h 45min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Biscotti soffici al pistacchio
No ratings
Focaccine alle cipolle
35min
Grissini
1 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane veloce
1h 15min
Minestra di pomodori con quark
25p