Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 40.3 g
- Fat
- 19.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto al parmigiano
25 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Crema Thermomix®
45min
Vitello tonnato
25h 30min
Risotto alla parmigiana
30 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Mousse di tonno
10 min