Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 40.3 g
- Fat
- 19.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Risotto al parmigiano
25 Min
Spätzle alla grigionese
No ratings
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Zabaione
15 min
Meringhe
2 Std.
Gnocchi di patate
1h 30 min
Zabaione
15 min