Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 40.3 g
- Fat
- 19.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Baci di dama
1h 30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.