Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 40.3 g
- Fat
- 19.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spätzle alla grigionese
No ratings
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Risotto al parmigiano
25 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h