Compatible versions
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Crema Bimby® al limone
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1179.5 kJ / 281.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 83.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelato al caramello con popcorn
8 godz.
Christmas Tree Tartlets
40 min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Conigli rosa
2h 25min
Torroncini abruzzesi
3h 30min
Biscotti con bucce di banane
1 godz. 30 min
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Tortine alle carote
1h
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Alberelli di Natale
45 min
Torta frangipane alle mele
2 godz. 20 min