Compatible versions
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Crema Bimby® al limone
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1179.5 kJ / 281.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 83.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pan di spagna panna e fragole
2h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Crema di carote
40 min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
No ratings
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Follia ai tre cioccolati
6h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Bussolai di Burano
2h
Merendine yo-yo
1h
Treccine allo yogurt
6h 30min
Palline cocco e lampone
3 Std.