Compatible versions
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Crema Bimby® al limone
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1179.5 kJ / 281.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 83.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Ghirlanda di Natale
4 Std.
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2 Std.
Meringhe natalizie
8 Std.
Cannelloni al ragù
1h 30 min
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Biscotti papà
1h 30 min
Panini arcobaleno
5h
Bignè arcobaleno
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Purè di patate (TM6)
1h