Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 250 g di latte intero
- 3 uova
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 62.8 g
- Fat
- 2.6 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 132.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Seadas
1h 5min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Scones con confettura di frutti rossi e semi di chia (senza glutine)
No ratings
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Menù: Polenta con sugo di salamelle e funghi; Muffin all'arancia e nocciole (Bimby Friend)
1h
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Papassini sardi
8h 45min
Pardulas
8h 40min
Muffin cardinali
50min
Panada sarda
2h 55 min