Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte intero
- 3 uova
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 62.8 g
- Fat
- 2.6 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 132.3 mg
Alternative recipes
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Trippa in rosso con patate
1j 30 menit
Trippa alla trasteverina
45 Min
Frittelle di riso
1j
Panada sarda
2h 55 min
Trippa alla romana
2j
Trippa alla parmigiana
1j 20 menit
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Crostata alle ciliegie
2j
Trippa in umido
1h 10 min
Muffin cardinali
50 menit