![Mousse ai frutti rossi Mousse ai frutti rossi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09287DF5-E307-486A-B202-706BDA2BC8D6/Derivates/CEA8E99A-49ED-4749-B1D4-284476BA02E4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 fogli di gelatina (10 g)
- 50 g di acqua
-
300
g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
or 300 g di frutti rossi congelati - 200 g di zucchero
-
250
g formaggio fresco spalmabile
or 250 g di ricotta - 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Pesce all'aglio e limone
No ratings
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Gelato veloce alla frutta
10p
Mousse al cioccolato
3h 20min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1 Std. 10 Min
Pollo con couscous
45min
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45min
Chicchi di caffè
1 Std. 15 Min
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Vellutata di zucca e cocco
45min