Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ c. à café de mélange d'épices d'arrabbiata
- 5 g d'ail en poudre
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- Nutrition
- per 20 g
- Calories
- 102 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 444 mg
In Collections
Alternative recipes
Vinaigrette aux fines herbes
10 min
Sirop citronnelle/gingembre
1h
Tajine de bœuf aux patates douces
4 Std. 10 Min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 Std. 45 Min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13h 40min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Œufs de couleur jaune
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Sauce moutarde à l'aneth
25 min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 min
Sauce piquante
35 Min