![Noodles di riso yakisoba Noodles di riso yakisoba](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01514d09defd2c54d8da14770d758271/Derivates/0450338556da75d1373701ba8f6fddf58bb3fc6f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa yakisoba
- 40 g di salsa di soia senza glutine
- 60 g di salsa Worcestershire
- 40 g di salsa di ostriche
- 60 g di ketchup
- 30 g di zucchero di canna
Noodles gamberi e verdure
- 1600 g di acqua
- 80 g di peperone verde a listarelle
- 80 g di peperone rosso a listarelle
- 80 g di carota, pelata e a listarelle
- 120 g di gamberi di media grandezza, sgusciati
- 80 g di cipollotto, tagliato in diagonale
- 300 g di noodles di riso
- 100 g di germogli di soia freschi
- 100 g di anacardi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2319 kJ / 554 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Carbohydrates
- 92.2 g
- Fat
- 13.7 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 3199.1 mg
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