Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 617 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain au levain
17h
Pain de seigle
5h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Mon pain de campagne maison
4h 40 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au levain biologique
5h 5min
Baguette tradition
15h 25min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain à la patate douce
5h 25min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min