Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 617 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain torsadé au kamut
4 Std. 10 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne
3h 45 min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain complet vapeur
4 godz.
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min