Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 617 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Ketchup maison
1u. 10min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1h 30min
Pains de seigle au citron
3h 50 min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
4h 10min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain au levain
17 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10 min