![Birnen-Chutney Birnen-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93CE5D3D-0D8B-4B5A-AB0B-817C44220571/Derivates/bdd42e25-5b2e-44c7-9434-896ec6b957fd.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 190 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 20 g Wasser
- 700 g Birnen, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Weissweinessig
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 80 g Rosinen, alle Sorten
- Nutrition
- per 1 Einmachglas
- Calories
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 110 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 9.6 g
Alternative recipes
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Focaccia mit Tomaten
40 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 Min
Speck-Muffins
50 min
Baumnussguetzli
1h 15 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Kaffee-Granita
8 godz. 10 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Karottengrün-Pesto
10 Min
Schneller Regenbogensalat
10 Min