Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Schalotten, in Hälften
- 250 g Forelle, geräuchert, Filets in Stücken (ca. 4 Filets)
- 150 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ¼ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Pumpernickel (siehe Tipp) oder Schwarzbrot, mundgerecht (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 Zweigchen Dill, frisch, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Thon-Dip
5 min
Thunfischmousse
10 min
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
10 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Gemüsetatar
25min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min
Thonmousse
5 min