Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 130 g rote Linsen, getrocknet
- 5 g rote Currypaste
- 1 TL Curry
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 230 g Wasser
- 100 g Schmand
- Sprossen zum Garnieren
- frische Kräuter, gemischt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 115 mg
In Collections
Alternative recipes
Rote-Linsen-Aufstrich
35 dk
Roter Ziegen-Streich
25 dk
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 min
Linsenaufstrich
30 dk
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 dk
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1sa
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 dk
Frühlingshafter Grünkernaufstrich
30 dk
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1sa 20 dk
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 dk
Curry-Nuss-Aufstrich
20 dk
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 dk