Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Liebstöckelsud
- 80 g Liebstöckel, frisch, grob gehackt
- 700 g Wasser
- 200 g Balsamico, dunkel
- 180 g Zucker
- 20 g Salz
-
1
geh. TL Gemüsebrühe (z. B. von Maggi)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
Zwiebelsud
- 300 g Zwiebeln, in Spalten
- 200 g Wasser
- 70 g Zucker
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Rapsöl
-
2
TL Gemüsebrühe (z. B. von Maggi)
or 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Flasche
- Calories
- 5572 kJ / 1331 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 162 g
- Fat
- 75 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 4520 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauerbratenragout
48 godz.
Vanillejoghurt
12h 30min
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
Basis-Gewürz
5 Min
Glasierte Mairübchen
25min
Ratzfatz-Suppenpulver
10 Min
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5 Min
Kräuter-Vinaigrette
10 Min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 Min
Butter, selbst gemacht
10 Min