Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Limoncello-Creme
5h
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Zwetschgen-Trifle
4h
Sardische Joghurtcreme
9 Std.