Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 Std.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Quark-Mousse
5h
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 Std. 20 Min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min