Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45
- 1 œuf
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
La garniture et la finition
- 100 g de beurre froid, en morceaux,
- 80 g de cassonade
- 3 c. à soupe de cannelle en poudre
- farine, pour fariner
- 50 g de lait
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Buns à la cannelle
3 Std. 40 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Petits pains façon bretzel
2h
Sablés viennois
45min
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Brioche à la cannelle glacée
2 godz. 20 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 godz. 20 min
Muffins crumble aux myrtilles
45min
Muffins gourmands aux myrtilles
35min