Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à muffins
- 70 g de beurre demi-sel
- 170 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 180 g de lait
- 260 g de farine de blé
- ½ sachet de levure chimique
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 100 g de myrtilles
La pâte à crumble
- 50 g de farine de blé
- 35 g de beurre
- 15 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Financiers à la framboise
25min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 Std. 10 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Tarte aux pommes façon crumble
2hod. 30min
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45 min
Banana bread aux pépites de chocolat
1 Std. 10 Min
Buns à la cannelle
5 Std.
Banana bread
55 Min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Muffins aux fruits rouges
30 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min