![Kouglof alsacien Kouglof alsacien](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d72e2e3e72d64f17a6893c3e584246b1/Derivates/775ebabe375dac688660656b2ea2553df500ad05.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 352 g
- Fat
- 156 g
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