Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 14 g
Alternative recipes
Tarte au lemon curd et aux framboises
3h 20min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30 min.
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
Sorbet framboise-girofle
12sa
Sorbet citron vert
12sa
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 godz. 35 min