Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 292 g
- Fat
- 157 g
In Collections
Alternative recipes
Paris-Brest
3u.
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Brioche feuilletée
5h
Préfou à l'ail
3h 10min
Chouquettes du goûter
35 Min
Merveilleux
3u.
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 Min
Croissants au beurre
16h 15min
Napolitain
4h 20min
Tourte au bœuf et à la bière
1hod. 40min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3u.
Crêpes soufflées japonaises
40 Min