Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 292 g
- Fat
- 157 g
In Collections
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1h
Reine de Saba
25 min
Palmiers feuilletés
3h 5min
Chemin de fer
3h 20 min
Moelleux hibiscus, crème fouettée, fleurs et fruits frais
1h
Petits paniers abricots et pistaches
20sa
Sauce au thon
5 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Brioche feuilletée
5h
Riz au lait crémeux
1h 15 min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min