Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre demi-sel, en dés
- 50 g d'eau
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 90 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- huile de friture
- sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Oreillettes
3h 40min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Brioche aux pralines
8 godz. 35 min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Saucisson brioché
2h 50min
Galette briochée aux pralines roses
7sa 25 dk
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pets-de-nonne
35 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min