Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 77 g
- Fat
- 40 g
Alternative recipes
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Tartare di carne
30min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Crema Thermomix®
45min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Vellutata di pomodori
35min
Capuns grigionesi
35min
Polenta ticinese
45min
Rösti alla bernese
40min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min