Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
All-in Masse für den Schokohasen
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 1 gestr. TL Backpulver von Dr. Oetker
- 25 g Kakaopulver (Backkakao)
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g) von Dr. Oetker
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 2 EL neutrales Öl, z. B. Rapsöl
- 1 EL Essig, z. B. Apfelessig
Sandmasse
- 200 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Staubzucker, etwas mehr zum Bestreuen
-
1
Päckchen Orangenschale, gerieben (6 g), Finesse von Dr. Oetker
or 1 - 2 TL Orangenschale, gerieben, von 1 Bio-Orange - 1 Prise Salz
- 3 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 230 g Weizenmehl, glatt
- 3 gestr. TL Backpulver von Dr. Oetker
- 1 EL Milch
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 1011.7 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 27.7 g
- Fat
- 13.1 g
- Saturated Fat
- 7.2 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 128.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Zebrakuchen für Kinder
1h 40 min.
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 Std. 40 Min
Letter Cake Herz
1 Std. 30 Min
Osterhase
45min
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Schokokusstorte
6h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 godz.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Osternest aus Germteig
2h
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40 min.
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min