Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 52.6 g
- Fat
- 15.9 g
- Saturated Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 6.6 g
- Sodium
- 895.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Lasagna vegetariana
2h
Patate gratinate al formaggio
2h
Beccute
1 Std.
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Porri con salsa di soia alla senape
45 Min
Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)
1h 40min
Patate speziate
30 Min
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1h 15min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1 Std.
Pudding di pane e frutti di bosco
No ratings