![Melanzane al miso sottovuoto Melanzane al miso sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84D98212-7865-40F6-87B6-D8F3E394D3C8/Derivates/5F3573B8-4828-492D-94D3-9EA708DBFF87.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
or 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 670 mg
Alternative recipes
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6小时
Sushi misto (per 1 persona)
10 godz. 30 min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Sushi di verdure raw
8 Std. 30 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min
Brew zenzero e limone
1h
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 godz. 15 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min