Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.5 42 ratings
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porzioni

Ingredients

  • di olio di semi di arachidi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
    150 g
  • di latte intero
    500 g
  • di cipolla tagliata a fette sottili
    50 g
  • foglia di alloro fresca
    1
  • sale a piacere

Nutrition per 1 porzione

Calories 409.8 kcal / 1714.5 kJ
Protein 12.4 g
Fat 37.4 g
Carbohydrates 6.6 g
Fibre 0.1 g
Saturated Fat 4.8 g
Sodium 88.9 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...