![Torta di nocciole piemontese con zabaione Torta di nocciole piemontese con zabaione](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2d3a1f2af69954fe37a3da124ade985/Derivates/4adf9b0b5d578bb28c60a91c77383c736798d375.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 39.9 g
- Fat
- 31.4 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 247.4 mg
Alternative recipes
Brutti ma buoni
2 Std.
Torta amaretti e mela
2 Std.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Sformatini di agretti
1 Std.
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Insalata capricciosa
20 Min
Torta di mele con crumble (TM6)
2 godz. 30 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 Min
Baci di dama alle nocciole
2 godz. 30 min