Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 39.9 g
- Fat
- 31.4 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 247.4 mg
Alternative recipes
Bonèt
2 Std.
Lingue di gatto
30 min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Mini bonet
2 Std.
Torta alle nocciole senza farina
55min
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Insalata capricciosa
20 min
Torta di nocciole del Piemonte
1u. 15min