![Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0060714fd9f3baebb3c80e04aed784bb/Derivates/787cc67ae2200c54c62190ba9cec788c78c4779e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de carotte
- 80 g de panais
- 80 g de céleri branche
- 50 g de parmesan
- 120 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 120 g de vin blanc
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre mou
- 10 g jus de citron
- 600 g de filets de poisson blanc, type bar, cabillaud ou merlan...
- 1 brin de persil frais, ciselé pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2164.6 kJ / 517.4 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 50.1 g
- Fat
- 15.3 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 404.1 mg
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