Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
TM6 TM5 TM31

Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata

4.2 (127 ratings)

Ingredients

  • 600 g d'eau
  • 100 g de semoule de blé dur
  • 30 g de raisins secs
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 poivrons
  • 1 oignon, pelé
  • 2 chipolatas, en petits morceaux
  • 4 brins de coriandre fraîche, hachés
  • 2 tomates, en petits dés
  • sel
  • poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
1255 kJ / 300 kcal
Protein
10 g
Carbohydrates
29 g
Fat
15 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes