Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Pecannüsse
- 1000 g Süßkartoffeln, halbiert, in Scheiben (4 mm)
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Wasser
- 60 g Butter, in Stücken
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1921 kJ / 459 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 760 mg
In Collections
Alternative recipes
Maronen-Kokos-Suppe
40 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Avocado-Ei Porridge
30 Min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Roter Ziegen-Streich
25min
Veganes Zitronengras-Süßkartoffel-Curry
45 Min
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1h 40min
Wurzelgemüse-Püree mit Rosmarin
45 Min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 Std.
Grünes Risotto
35 Min