Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein, trocken, vegan
- 700 g Wasser
- 1 TL Paprika edelsüß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 50 g Pecannüsse, grob gehackt
- 30 g Margarine, vegan
- 2 TL Hefeflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 75 g Babyspinat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 79 mg
In Collections
Alternative recipes
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Grünes Risotto
35min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Veganes Zitronengras-Süßkartoffel-Curry
45 min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min