Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 10 - 20 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di nocciole tostate
- 80 g di latte parzialmente scremato
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di olio di arachidi
Crema mascarpone
- 100 - 120 g di zucchero
- 100 g di tuorli
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 30 di wafer al cioccolato
- latte q.b.
- cacao in polvere, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzioni
- Calories
- 4183.1 kJ / 999.8 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Carbohydrates
- 76.5 g
- Fat
- 70.5 g
- Saturated Fat
- 25.7 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 171.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Baci di dama alle nocciole
2 godz. 30 min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30 min
Praline al tiramisù e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Torta pinguino
1 Std. 30 Min
Plumcake patate e speck
2h
Barrette alle castagne caramellate
30 Min
Pizza fantasmagorica
3 Std. 30 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Crostata salata multicolore
1 Std.