Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 44.9 g
- Fat
- 9.2 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 551.9 mg
Alternative recipes
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1h
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1 Std. 10 Min
Lasagne di verza
2h 30min
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Ciceri e tria
1h 30min
Torta de gee
1h 30min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h