Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 44.9 g
- Fat
- 9.2 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 551.9 mg
Alternative recipes
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Scarcedda lucana
2h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Rustici alla scarola
10h
Polpette di pane
30min
Ciceri e tria
1h 30min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4h
Pettole pugliesi
3h