Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 44.9 g
- Fat
- 9.2 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 551.9 mg
Alternative recipes
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Crespelle ai funghi
1h 30min
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Melanzane alla messinese
30 min
Torta ubriaca al vino rosso
2 godz.
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Spanakopita
1 Std.
Panzerotti
5h
Ciceri e tria
1h 30min
Calzone fritto
5h
Crostata ripiena alle mele
2 godz.